Steinzium

Boekhandel De Mandarijn is in Nederland uniek met haar Steinzium, genoemd naar Pieter Steinz (1963-2016), schrijver, NRC-recensent en oud-directeur van het Nederlands Letterenfonds.

Het Steinzium werd in 2015 geopend door auteurs Pieter en Jet Steinz en bevat een schat aan klassieke en moderne wereldliteratuur van Marcel Proust tot Hella Haasse. Wellicht is een bezoek aan het Steinzium een goede aanleiding om een klassieker aan te schaffen die altijd al tot de verbeelding sprak.

Gids voor de wereldliteratuur

Auteur: Jet Steinz

€ 25,-

Het Steinzium van de wereldliteratuur is uniek in Nederland. Pieter Steinz, was kunst- en boekenredacteur bij NRC Handelsblad en directeur Nederlands Letterenfonds en zijn dochter Jet Steinz, schrijfster en columniste Volkskrant, stelden Steinz - Gids voor de wereldliteratuur samen. De gids is een handboek en naslagwerk voor lezers en schrijvers, zeer informatief. De auteurs belichten een grote diversiteit aan schrijvers en hun literair werk door de eeuwen heen. Boekwebben, plattegronden, lijstjes en 104 meesterwerken vormen samen een mooie inspiratiebron.

Het Steinzium is voor kleine groepen te huur voor 35 euro per dagdeel. Leesclubs zijn van harte welkom: wij verzorgen graag een presentatie van nieuwe titels voor een volgend boek om te bespreken.

Boeken lees je met je hart.

Gratis verzending boven de € 50,-  +  Voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!  +  Persoonlijke bezorging in Gorinchem

Wilt u ons volgen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste boeken en het laatste nieuws.

Contact

Gasthuisstraat 25
4201 JM Gorinchem

↦ 0183 513 305 ↦ info@boekhandeldemandarijn.nl