Over ons

Boekhandel De Mandarijn is een zelfstandige boekhandel in het oude stadscentrum van Gorinchem en heeft een gevarieerd aanbod boeken in huis.

In de winkel vindt u de nieuwste romans uit binnen- en buitenland en non-fictie met het accent op geschiedenis, biografieën en natuur. Ook hebben we een collectie engelstalige boeken. Middelbare schoolleerlingen hebben o.a de keuze uit thrillers en romans voor de jeugd.

Voor kinderen is in onze winkel een ruim assortiment prentenboeken, voorleesboeken, boeken voor beginnende lezers en lezers met het niveau van groep 6 tot en met 8.

De Mandarijn biedt de mogelijkheid om boeken te bestellen via e-mail of deze website. De bestelling kunt u ophalen in de winkel, maar kan desgewenst ook thuis bezorgd worden.

U kunt ons online volgen op Facebook en Instagram. Zo kunt u op de hoogte blijven van ons aanbod en onze activiteiten, zoals schrijversbezoeken en boekbesprekingen. Met plezier begroeten wij u in boekhandel De Mandarijn.

Inge Keppels en Emmy van Ingen

U kunt bij ons betalen met uw boeken- of VVV-bon*

*Dit is niet mogelijk bij online bestellingen via onze webshop.

Boeken lees je met je hart.

Gratis verzending boven de € 50,-  +  Voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!  +  Persoonlijke bezorging in Gorinchem

Wilt u ons volgen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste boeken en het laatste nieuws.

Contact

Gasthuisstraat 25
4201 JM Gorinchem

↦ 0183 513 305 ↦ info@boekhandeldemandarijn.nl